Vélemények rólunk

Köszönet a csodás utazásért
K.L.-né

Tisztelt Utazási Iroda! 2011.05.14-18-ig részese voltam az Iroda által szervezett toszkánai utazásnak. Elismerésem és köszönetem fejezem ki az Iroda dolgozóinak a precíz háttér munkájáért, amivel biztosították részünkre a programok zavartalan élvezetét. Külön dicséret illeti ARMANCSIK RÓBERT idegenvezetőt a széleskörű felkészültségéért. Bőségesen tájékoztatott a látványosságokról alátámasztva azokat a történelmi háttérrel, hiedelmekkel, sztorikkal.. Köszönetet mondunk az előzékenységért, a türelmességéért amivel az idősebb utasok felé fordult! Nagyra értékeltük a humorát a poénokat, melyeket jó időben jókor sütött el. Ki kell emelni a gépkocsivezetők Imre és Csaba zökkenőmentes vezetési stílusát, előzékenységét a sok kívánság türelemmel teljesítését.Dicséret NEKIK is! Kívánok az Irodának sikeres munkát és sok elégedett utast!

Üdvözlettel, utastársaim nevében K.L.-né

Köszönet 
Zsuzsa és Mária

Tisztelt Novák Úr!

Köszönjük az ismételt lehetőséget, a bibionei kirándulásra. Mindennel elégedettek voltunk/vagyunk: jó volt a szállás, Évike idegenvezető, a sofőrök, Miklós és Norbi, Miklós kimondottan profi, türelmes, halkszavú, mindhármójukra csak jót tudok mondani. 

Az időnk végig remek volt, a gyerekek megmártóztak többször a tengerben. Köszönjük, hogy 2 alkalommal bevitte a busz a csapatot a Luna-parkhoz, ezzel megkönnyítve vásárlásunkat, nézelődésünket a klasszikus értelemben vett centrumban.

Ősszel ismét jelentkezünk, árajánlatot kérve a következő évre.

Munkáját, fáradozását köszönjük, tisztelettel üdvözöljük:Zsuzsa,  Mária 

Köszönet!
Ildi 

Kedves Tünde és László!

Kedden csak kutyafuttában tudtam megköszönni kedvességüket, amelyet most csak megerősíteni tudok.

Utastársaim nevében is köszönöm Évának hozzánk való jóságát, Imrének és Csabának, hogy biztonságosan oda- és hazaszállítottak bennünket. Mi nagyon jól éreztük magunkat,

Már tervezgetjük a következő utat, szerintem csak jövőre.

Küldök néhány képet a csoportról, rólunk, szerintem látszik, hogy mi igazán jól éreztük magunkatJJJ

Még 1x köszönök MINDENT!!!

Üdv.:

Ildi
Neszebár Travel - Telefon: (46) 793-357 - Tel/Fax: (46) 342-645 - Mobil:
Bejegyzési szám: U-001105